Επίσκεψη του Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Πάτμο

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Επίσκεψη
του Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Πάτμο

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ.  Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε, το Ιερό Νησί της Αποκαλύψεως, την  Πάτμο.

Κατά την παραμονή του στο νησί (27-29/10/2021), με ενδιάμεσο σταθμό τους Αρκιούς για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ, ο κ. Υψηλάντης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Λευτέρη Πέντες με τον οποίο εξέτασε τα προβλήματα που απασχολούν το νησί, τα νεοεκλεγέντα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Πάτμου της Νέας Δημοκρατίας και τον νέο Πρόεδρο της κ. Θανάση Ηλιού καθώς και  κομματικούς φίλους με τους οποίους είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα της παράταξης. Επίσης με τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη και τους πρώην Δημάρχους κ.κ. Καμπόσο και Στόικο, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Πάτμου κ. Ιάκωβο Κουτλάκη και από το προεδρείο των Αλιέων Πάτμου τους κ.κ. Μιχάλη και Γεράσιμο Πουλιέζο για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου στην ιστορική Πατμιάδα Σχολή όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή, εκπαιδευτικούς και μαθητές για τα προβλήματα που απασχολούν το νησί και συζήτησε μαζί τους για τη δυνατότητα επίσκεψης της Πατμιάδας Σχολής στη Ρόδο κατά τις εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου 2022 στη Ρόδο.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *