Το nvbird®️, συμμετέχει στην κορυφαία Ευρωπαική έκθεση Αιολικής Ενέργειας “ELECTRIC CITY 2021” της WindEurope

Ελλάδα Περιβάλλον

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το nvbird®️, συμμετέχει στην κορυφαία Ευρωπαική έκθεση Αιολικής Ενέργειας ELECTRIC CITY 2021” της WindEurope

Στηρίζουμε όλοι τα Ελληνικά χρώματα για τον τίτλο

της κορυφαίας Πανευρωπαικά καινοτόμου start up

Το nvbird συμμετέχει (Hall C2, Stand B7) στην κορυφαίαΠανευρωπαϊκή Έκθεση για την Αιολική Ενέργεια ELECTRICCITY 2021”, η οποία διοργανώνεται από την Wind Europe(Πανευρωπαικός Σύνδεσμος για την Αιολική Ενέργεια) και η οποία πραγματοποιείται μετaξύ 23 και 25 Νοεμβρίου 2021 στην Κοπεγχάγη. Το ELECTRIC CITY είναι ένα μοναδικό γεγονός διεθνώς που συγκεντρώνει ολόκληρη την αιολική βιομηχανία με τη συμμετοχή επιχειρήσεων και πέρα από την αιολική ενέργεια. Εταιρείες υβριδικής τεχνολογίας, από τη ναυτιλία, τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και πολλές άλλες βιομηχανίες δίνουν το παρόν στην έκθεση παρουσιάζοντας τα πιο πρόσφατα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, το nvbird διεκδικεί μία ακόμη Ελληνική πρωτίαδιεθνούς βεληνεκούς. Στο πλαίσιο της έκθεσης “ELECTRIC CITY 2021” το nvbird είναι η μοναδική Ελληνική start up που συμμετέχεικαι στο Innovation park C4, stand C7, όπου έχει επιλεγεί ως μία απο τις πλέον καινοτόμες start up στο χώρο της Αιολικής Ενέργειας, από τις οποίες αρχικά μέσω ψηφοφορίας και στη συνέχειαμέσω αξιολόγησης από τριμελή επιτροπή θα ανδειχθεί η κορυφαία καινοτόμος start up.

Στην πρώτη φάση η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω του siteτης έκθεσης(https://windeurope.org/ElectricCity2021/exhibition/innovation-park/), στην οποία μπορεί να συμμετάσχει το ευρύ κοινό διαδικτυακά από ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι ένα εθνικό στοίχημα στο οποίο καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε την Ελληνική καινοτομία! Ψηφίζοντας το nvbird, ένα από τα πιο καινοτόμα start up της πράσινης αιολικής ενέργειας, μια κορυφαία πρωτοποριακή ψηφιακή λύση που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής που βελτιστοποιεί την αιολική ενέργεια προστατεύοντας παράλληλα τα σπάνια πτηνά, ψηφίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα. Κάθε ψήφος μετράει! Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για το nvbird και να ψηφίστε για το nvbirdμέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, 12:00 https://windeurope.org/ElectricCity2021/exhibition/innovation-park/.

Η υποψηφιότητα της πρωτοποριακής λύσης της nvisionist, nvbird, στην “ELECTRIC CITY 2021”, ανάμεσα σε διεθνείς κολοσσούς της Αιολικής Ενέργειας, κρατάει ψηλά την Ελληνική σημαία σε ένα πεδίο όπου καταφέρνει να προσελκύσει τα βλέμματα διεθνώς  και να προσφέρει υψηλή προστιθέμενη αξία στην αιολική ενέργεια.  Αποτελεί αδιάψευστη επιβεβαίωση πως η ελληνική επιχειρηματικότητα και οι ελληνικές εταιρείες start up μπορούν να καινοτομούν και να διακρίνονται διεθνώς κατακτώντας επάξια μία θέση στην “eliteτου διεθνούς Green Smart Enegry.

www.nvisionist.com                     Λεωφ. Κηφισίας 44, +30 2103008269

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *