Πρόσκληση από την Επιτροπή Ρόδου του συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα»

Δωδεκάνησα

Την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, η Επιτροπή Ρόδου του συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», καλεί τα μέλη και τους φίλους της να διασκεδάσουν μαζί στο εστιατόριο «Ωβέρνη» στην είσοδο της Παλιάς Πόλης από την πλευρά της Δημοτικής Πινακοθήκης, με καλό φαγητό, κρασί, ψητά στα κάρβουνα.
Η βραδιά θα πλαισιώνεται με εκλεκτή μουσική από τον Αντώνη Κυζούλη στο πιάνο, την Άννα Βούη και τον Μιχάλη Μαντικό στο τραγούδι. Το ρεπερτόριο θα είναι μουσική ελλήνων κυρίως συνθετών, από τον Αττίκ και τον Σουγιούλ μέχρι τον Χατζηδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Χατζηνάσιο, τον Ξαρχάκο τον Νικολόπουλο και άλλους!

Η εκδήλωση θα είναι ευκαιρία για τη στήριξη με υποτροφία, άπορου Δωδεκανήσιου φοιτητή. Σε μια εποχή με τόσες ανάγκες, με τη βοήθεια των Ροδίων, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα Παράρτημα Ρόδου, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, καταφέρνει να δίνει ελπίδα και ουσιαστική στήριξη στην εκπαίδευση

Ώρα προσέλευσης 8 το βράδυ. Θα υπάρξουν εκπλήξεις!

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν τραπέζι έγκαιρα στα τηλέφωνα 6942 234 448 και 6942 234 449 για να πάρουν τις προσκλήσεις τους.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *