Χρήστος Θηβαίος – «Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ» Live Streaming την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 21.00

Πολιτισμός Ελλάδα


ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ  

«Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ» | Live Streaming

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 21.00

Η πρόσφατη εξαγγελία των νέων υγειονομικών μέτρων πουαφορούν στην ψυχαγωγία και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτωντου κορονοϊού που έρχεται να μας στερήσει την ανάγκη μας γιαμουσική και επικοινωνία, οδήγησε τον Χρήστο Θηβαίο στηναπόφαση για μια διαδικτυακή live streaming συναυλία, ανήμερατων Φώτων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ.

Η μουσική είναι ένα από τα πιο αναγκαία καταφύγια όλων στιςδύσκολες στιγμές, πόσο μάλλον τώρα, στην απρόβλεπτη συνθήκηπου βιώνουμε. Ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και κατορθώνει να μαςγεμίζει συναισθήματα, να μας ενώνει, να μας εξελίσσει.

Ορμώμενος από την επιθυμία του να επικοινωνήσει με όσο τοδυνατό περισσότερο κόσμο, ο Χρήστος Θηβαίος μάς προσκαλεί σεμία διαδραστική συναυλίααπό την ασφάλεια του σπιτιού μας, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022.

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά τουτραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια πουλατρεύει ο ίδιος: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, ΠαλιόςΣτρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, και τόσα άλλαπου αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά μεαγαπημένα κομμάτια άλλων μουσικών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιάτου τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικέςμορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, ΠαύλοΣιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένοτου φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος οσυνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τιςερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδιατου Καββαδία».

Το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Θηβαίος θαερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: Λύχνος τουΑλαδδίνου“, “Γουίλι“, “Ένα Μαχαίρι“, “Άννα μην κλαις“, “ΟΆμλετ της σελήνης“, “Δεν είμαι Άλλος“, “Πάντα Γελαστοί, καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργουΕμπάργκο, που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τονΜίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του:

Μάξιμος Δράκος: πιάνο

Καλλίστρατος Δρακόπουλος: τύμπανα

Θανάσης Γκίκας: ηχοληψία

Παραγωγή: Cricos

Εισιτήρια: 5 ευρώ

Προπώληση και Προβολή Live Streaming: https://bit.ly/32hD0X7

Cricos Productions & Cultural Management www.cricos.gr cricospr@gmail.com +30 210 6109513

Μάνος Τρανταλλίδης +30 6944 303274 Αντιγόνη Γιαλλουρίδου +30 6944 296510

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *