Κοντά στις προνοιακές δομές ο Δήμος Ρόδου

Ελλάδα Ρόδος

Κοντά στις προνοιακές δομές ο Δήμος Ρόδου

Κοντά στις προνοιακές δομές του νησιού βρέθηκε ο Δήμος Ρόδου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Στελέχη της δημοτικής αρχής, έπειτα από επιθυμία του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη, επισκέφθηκαν την Πέμπτη τα παρατήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το Χαραλάμπειο Γηροκομείο, τη δομή Παιδικής Προστασίας, τη δομή ενηλίκων ΑμεΑ στα Κολύμπια και τη δομή ανηλίκων ΑμεΑ, «Άγιος Ανδρέας»για να ανταλλάξουν ευχές και να προσφέρουν δώρα στους εργαζόμενους και στους φιλοξενούμενους.

Ειδικότερα, στο παράρτημα παιδικής προστασίας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων, Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ και του ΔΟΠΑΡ, κ. Αλέξανδρος Κολιάδηςσυνομίλησε με το διευθυντή, κ. Νίκο Φλεβάρη και προσκάλεσε τα παιδιά στο χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο παγοδρόμιο και στα παιχνίδια. Επιπλέον, ο κ. Κολιάδης δήλωσε ότι θα διοργανωθεί εκδήλωση με ταχυδακτυλουργό στη δομή (με την τήρηση των αναγκαίων μέτρων Covid-19).

Στο παράρτημα των Κολυμπίων, ο προϊστάμενος κ. Σωτήρης Πετράκης υποδέχθηκε τον Αντιδήμαρχο Αφάντου, Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Τάσο Σπανό που μαζί με τα στελέχη του τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου, διένειμε δώρα και γλυκά. Επίσης στη δομή του Αγίου Ανδρέα, ο προϊστάμενος κ. Μιχάλης Ζανεττήςκαλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δήμου, παραλαμβάνοντας τα δώρα και τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν. Ο κ. Ζανεττής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποκατάσταση των ξύλινων δαπέδων του κέντρου με μέριμνα του αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων, Εμπορίου & Εκκλησιαστικών Θεμάτων, κ. Θανάση Στάμου.

Τέλος, την παραμονή των Χριστουγέννων ο κ. Κολιάδης με τα στελέχη του τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Ρόδου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο κέντρο Ελπίδα για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών και προσέφερε δώρα.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *