Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της TUI , της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου με τη στήριξη του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Χαιρετίζουμε την υπογραφή της σπουδαίας συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της
TUI , της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου με τη στήριξη του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ανακοίνωσε προ δύο ημερών τη συμφωνία στο Μέγαρο Μαξίμου σε τηλεδιάσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του TUI Group, Fritz Joussen, παρόντων του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Όπως επεσήμανε ο Πρωθυπουργός , η πράσινη μετάβαση είναι σημαντική και σκοπός της Κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό Ταμείο για όλα τα νησιά του Αιγαίου,  ώστε να μπορούν οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι να συμμετάσχουν σε projects τα οποία θα εστιάζουν ιδιαίτερα σε ζητήματα βιωσιμότητας.

Η ίδρυση του CoLab του ομίλου ΤUI στη Ρόδο, του πρώτου εργαστηρίου συνεργασίας για τον επωφελή πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό ολόκληρης της αλυσίδας υπηρεσιών που συνδέονται με τον τουρισμό, αποτελεί σπουδαία καινοτομία για το νησί μας.

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΔωδεκανήσουΕυτυχία Χαραλαμποπούλου, εκπροσωπώντας την Οργάνωση,  παρευρέθηκε χθες, ημέρα Πέμπτη, στην πρώτη παρουσίαση της παγκόσμιας πρωτοβουλίας ΄΄The Rhodes CoLab΄΄1st Sustainable Global TourismDestination, όπου παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος αυτού.

Η αγαστή συνεργασία και των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης με την Κυβέρνηση μόνο προς το συμφέρον του τόπου μας είναι. Η Ελλάδα μας αλλάζει, κάθε μέρα προχωράμε μπροστά  και με αίσθημα υπερηφάνειας παρακολουθούμε  το Νότιο Αιγαίο να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων ,  να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις , και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Ρόδος,

21/01/2022

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου

Νέας Δημοκρατίας

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *