Η Κατερίνα Ντούσκα δεν είπε αμέσως το «ναι» στη Eurovision

Events Life Style

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Η τραγουδίστρια ελπίζει ότι με τη συμμετοχή της στη Eurovision, το είδος που εκπροσωπεί θα αποκτήσει περισσότερη προβολή.

Το «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, είναι ένα δυναμικό mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα σε μουσική των Κατερίνα Ντούσκα, Leon of Athens & David Sneddon και στίχους των Κατερίνα Ντούσκα και David Sneddon. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε τους ενδοιασμούς της σχετικά με το αν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση για τη συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς το μουσικό της ύφος δεν ταιριάζει με το στιλ των τραγουδιών που παρουσιάζονται σε αυτόν.

Η Κατερίνα Ντούσκα εξήγησε επίσης τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Όλο αυτό έχει μια τεράστια ευθύνη, οπότε δεν είπα αμέσως το «ναι». Το σκεφτόμουν έναν ολόκληρο μήνα».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

 

3Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *