Ροδίτισσες και Ροδίτες με ήθος, γνώσεις και ικανότητες οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Αντώνη Καμπουράκη

Δωδεκάνησα

Πιστοί στη δέσμευσή μας για ένα Ψηφοδέλτιο που ενώνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του νησιού μας, ανακοινώνουμε σήμερα την πρώτη ομάδα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

Ροδίτισσες και Ροδίτες με ήθος, γνώσεις και ικανότητες. Ενεργοί πολίτες, που τολμούν να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν για τη Ρόδο. Με ακλόνητη πίστη στις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας, κάνουν το βήμα μπροστά και μπαίνουν στην εκλογική μάχη για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να βγάλουμε τη Ρόδο από το τέλμα και να της ξαναδώσουμε τη λάμψη που αξίζει.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και επόμενες ανακοινώσεις, μέχρι την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου μας, το οποίο συνθέτει την ανανέωση με την εμπειρία, αντιπροσωπεύει γεωγραφικά όλο το νησί, εκπροσωπεί ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών δραστηριοτήτων και πάνω απ’ όλα, εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη για τη Ρόδο μας και τους ανθρώπους της.

Καλωσορίζουμε τη Μαρία Καραγιάννη, τον Χουσεϊν Φεττάχ, τη Ζωή Μπελντέκου, τον Νικόλαο Πούπουζα και τον Γιάννη Καμπούρη στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

23Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *