Ουσιαστικές επισκέψεις του Φιλήμονα Ζαννετίδη σε νησιά των Κυκλάδων

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Ουσιαστικές επισκέψεις του Φιλήμονα
Ζαννετίδη σε νησιά των Κυκλάδων

Ενημερωτικές αλλά και ουσιαστικές επισκέψεις σε νησιά των Κυκλάδων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον Πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Πρώτος σταθμός η Μήλος όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο για θέματα πρωτογενή τομέα. Ο κ. Ζαννετίδης με τον δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη και τους συνεργάτες του είχε μία διεξοδική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς του νησιού.    

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθηγητή ΣέρκοΧαρουτιουνιάν, στη Σίφνο παρουσία της Έπάρχου Μήλου Έλλης Χωριανοπούλου. Μία ανοικτή συζήτηση στην οποία καθορίσθηκεένα πλάνο συνεργασίας που να έχει σχέση με τη εκπαίδευση και την ενημέρωση όσων ασχολούνται και εργάζονται στον πρωτογενή τομέα. Επίσης καθορίσθηκε πλάνο δράσεων που κύριο μέλημα τουςθα είναι η ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων σε συνδυασμό με το τουριστικό μας προϊόν.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στη Σίφνο με τον βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα, την δήμαρχο Σίφνου Μαρία Ναδάλη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τον πρωτογενή τομέα και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού, περιφερειακό σύμβουλο,Γιάννη Γεροντή. Η συζήτηση περιελάμβανε θέματα και προβλήματα του αγροτικού τομέα και φυσικά ο κ. Ζαννετίδης ενημέρωσε για τιςθέσεις και τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για την επίλυση των προβλημάτων και την εξυπηρέτηση των ενασχολούμενων με τον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Ζαννετίδης εκπροσώπησε την Περιφέρεια, καθώς και το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου, στην περιβαλλοντική δράση της ΑΜΚΕ Κίνημα, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας της Βρύσης στη Σίφνο, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Δορωθέου και άλλων σεβαστών πατέρων της εκκλησίας. Παρόντες ήταν επίσης ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, η έπαρχος Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου, η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη, η Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Κίνημα Κατερίνα Ανδρούτσου και άλλων παραγόντων της Σίφνου. Τέλος, ο κ. Ζαννετίδης, παρέστη σε εορταστικές εκδηλώσεις της πολιούχου τηςΣίφνου Παναγίας της Χρυσοπηγής που εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα την ημέρα της Αναλήψεως.

Το Γραφείο Τύπου

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *