Το Lipton Ice Tea μοιράζει χαμόγελα και δροσιά ως χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BeachVolleyball 2022

Ελλάδα Δωδεκάνησα


Τ
ο Lipton Ice Tea μοιράζει χαμόγελα και δροσιά ως χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BeachVolleyball 2022

Φέτος το καλοκαίρι, το Lipton Ice Tea, η πιο ηλιόλουστη μάρκα, υποστηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και παίρνει θέση στην άμμο για να χαρίσει απόλαυση και δροσιά στις διοργανώσεις του ΠανελλήνιουΠρωταθλήματος Beach Volley Masters 2022.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η PepsiCoHellas ανανεώνουν την πολυετή συνεργασία τους και το 2022.  Το Lipton Ice Tea χαρίζει δροσιά και χαμόγελα σε αθλητές αλλά και θεατές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters 2022  μέσα από τις νέες, χαμογελαστές συλλεκτικές συσκευασίες του και το μήνυμα της καλοκαιρινής του καμπάνιας «Βρες το Χαμόγελό σου».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2022 με συνοδοιπόρο το Lipton Ice Tea ταξιδεύει σε 4πόλεις της Ελλάδας. Η έναρξη έγινε στην Αθήνα (Athens Golden Cup 2-5 Ιουνίου), στην κατάμεστη πλατεία Συντάγματος. Οι θεατές απόλαυσαν το εξαιρετικό θέαμα των αγώνων παρέα με τις διαχρονικά υπέροχες γεύσεις του Lipton Ice Tea.

Επόμενοι σταθμοί: η Θεσσαλονίκη (Thessaloniki Grand Slam,  Πλ. Αριστοτέλους 16-19 Ιουνίου), η Ξάνθη (Xanthi Masters, Κεντρική πλατεία Ξάνθης 15-17 Ιουλίου) και ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης (Agios Nikolaos Finals, Μαρίνα Αγ. Νικόλαου 29-31 Ιουλίου).

Και αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε!

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2021 ξεπέρασε τα 79 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Frito – Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 23 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας «“Winning with Purpose”» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pepsico.com.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *