Η Όλγα Καραβερβέρη με ιδέες, από την αναγέννηση της δόξας της αρχαίας Ρόδου την περίοδο του Ιπποτικού της παρελθόντος, που θα συναντήσουν την τέχνη και τη μόδα σε μία βραδιά, υπόσχεται πολύ φως, λάμψη και πολλές εκπλήξεις

Ελλάδα Ρόδος
Μια Ροδίτισσα κυρία της μόδας και της λάμψης που διαπρέπει στο πανελλήνιο και έχει την έδρα της στην πρωτεύουσα, δεν ξεχνά τις ρίζες της και διοργανώνει στο νησί της Ρόδου ένα μοναδικό και γκλάμορους fashion show.
Η Όλγα Καραβερβέρη με ιδέες, από την αναγέννηση της δόξας της αρχαίας Ρόδου την περίοδο του Ιπποτικού της παρελθόντος, που θα συναντήσουν την τέχνη και τη μόδα σε μία βραδιά, υπόσχεται πολύ φως, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.
Η γνωστή σχεδιάστρια θεωρώντας ότι η περαιτέρω προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού , μέσω της μόδας, θα αποτελούσε σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου αυτού, θα παρουσιάσει στην Πλατεία Δημαρχείου, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου, την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ τη νέα συλλογή του οίκου #olgakaraververis.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μοντέλα με νυφικά φορέματα και βραδινές τουαλέτες.
Ο οίκος μέσα από την εμπειρία που διαθέτει στον χώρο του ενδύματος είναι σε θέση να καθοδηγήσει την γυναίκα στο κατάλληλο στυλ που θα απογειώσει την εμφάνιση της.
Θα ακολουθησει πάρτι στον πολυχώρο NOR (μόνο με κράτηση θέσης στο παρόν email).
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων (δωρεάν ) στο τηλ. 6980916231 ή στο παρόν email.
Χορηγός επικοινωνίας Olympico Vision
0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *