«Ν. Σαντορινιός: Είναι κοινωνική ανάγκη οι εκλογές. Η χώρα χρειάζεται Κυβέρνηση ευθύνης και όχι δικαιολογίας»

Ελλάδα Δωδεκάνησα


«Ν. Σαντορινιός:
Είναι κοινωνική ανάγκη οι εκλογές. Η χώρα χρειάζεται Κυβέρνηση ευθύνης και όχι δικαιολογίας»

Παρατίθενται βασικά σημεία από τη συνέντευξη του βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νεκτάριου Σαντορινιού, στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. https://www.youtube.com/watch?v=Ei0dQAEXhLs

Για τον κ. Μητσοτάκη, φταίει η Αντιπολίτευση για την κυβερνητική ανικανότητα και τις εκλογές!

«Ζητάμε και θέλουμε εκλογές γιατί η χώρα πρέπει επιτέλους να κυβερνηθεί. Η χώρα μας χρειάζεται μια Κυβέρνηση ευθύνης και όχι δικαιολογίας. Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, κάτω από το βάρος των ευθυνών του στην τραγική διαχείριση σε όλους τους τομείς, μόνο δικαιολογείται για το τί συμβαίνει αλλά δεν παρεμβαίνει για να λύσει τα προβλήματα που συνεχώς οξύνονταιστα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

«Αυτή τη στιγμή, στην Ευρώπη είμαστε πρώτοι στον ενεργειακό πληθωρισμό. Με ευρωπαϊκό μέσο όρο το 39%, στην Ελλάδα έχει φτάσει στο 60%. Είμαστε τρίτοι στις τιμές καυσίμων και δεύτεροι στον πληθωρισμό, ο οποίος έχει συνεχή ανοδική τάση».

«Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν μπορεί να τα διαχειριστεί ο κ. Μητσοτάκης και, ψάχνοντας να βρει αιτιολογία, το μόνο που μας λέει είναι ότι η Αντιπολίτευση δεν πρέπει να κάνει …αντιπολίτευση για να μπορέσει ο ίδιος να φτάσει ως το τέλος της θητείας του! Η Αντιπολίτευση όμως είναι εδώ, για να κρίνει και να κάνει προτάσεις».

Έχουμε ενόψει μια κρίσιμη εκλογική μάχη για την πολιτική αλλαγή με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να οριστεί υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών για να προετοιμάσει τις εκλογές, έτσι όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, και μόλις αυτές αναγγελθούν. Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα στις εκλογές, οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου θα συσπειρωθούν με προγραμματικές συγκλίσεις σε μια κυβέρνηση σταθερότητας και με δεσμεύσεις για την πολιτική αλλαγή».

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *