Δημήτρης Γάκης – Διευκρινίσεις για το πόθεν έσχες

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Διευκρινίσεις για το πόθεν έσχες.
Επειδή για μία ακόμα χρονιά από την ανακοίνωση των πόθεν έσχες φαίνεται να είμαι από τους πιο πλούσιους βουλευτές στα Δωδεκάνησα κατέχοντας 23 ακίνητα!!!.
Επειδή θεωρώ ότι η διαφάνεια των εκπροσώπων του λαού είναι κυρίαρχο στοιχείο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτιμήσεις πολίτη και πολιτικού θέλω να διευκρινίσω τα παρακάτω.

Για μία ακόμα φορά γίνεται ένα αυθαίρετο τσουβάλιασμα των “ακινήτων” είτε αυτά είναι ακίνητα σε αστικές περιοχές, είτε ακίνητα σε αγροτικές περιοχές, οικόπεδα δηλ ή χωράφια.
Απο τα 23 κινητά που αναφέρονται στο όνομα μου το ένα είναι το σπίτι μας στη Ρόδο 103 τμ που αγοράστηκε με δάνειο από το παρακαταθηκών και δανείων και το οποίο έχει εξοφληθεί ήδη, το δεύτερο είναι ένα σπίτι προίκα της γυναίκας μου στην Αθήνα 72 τμ και το άλλο είναι το πατρικό μου στην Κοζάνη 83 τμ ποσοστό συνιδιοκτησίας 50%. Από τα υπόλοιπα τα 20 είναι όλα χωράφια που 2 βρίσκονται στην Ρόδο και την Κω με ποσοστό συνιδιοκτησίας 50% και τα υπόλοιπα 18 βρίσκονται στον τόπο καταγωγής μου στο Πολύλακκο Κοζάνης.
Είναι χωράφια που αποκτήθηκαν από τον παππού μου και τον πατέρα μου και είναι  πολύ μικρής χρηματικής αξίας όπως μπορεί οποιοσδήποτε  καλόπιστος  να συμπεράνει από το έγγραφο του φωτεινού  ΕΝΦΙΑ που επισυνάπτω.
Είναι όμως ανυπολόγιστής συναισθηματικής αξίας για εμένα γιατί είναι ποτισμένα με αγώνα, ιδρώτα και αίμα.
 Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
Ρόδος 24-6-2022
Δημήτρης Γάκης
Πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου
ΣυΡιζΑ
0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *