Μίκα Ιατρίδη: «Με χρηματοδότηση 1.500.000 ευρώ δημιουργούμε στη Ρόδο μονάδα ψυχικής υγείας, καθώς και οικοτροφείο για πάσχοντες από άνοια τελικού σταδίου!»

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Μίκα Ιατρίδη: «Με χρηματοδότηση 1.500.000 ευρώ δημιουργούμε στη Ρόδο μονάδα ψυχικής υγείας, καθώς και οικοτροφείο για πάσχοντες από άνοια τελικού σταδίου

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες και τις ανάγκες τους και ειδικά κοντά σε αυτούς που χρειάζονται τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη» σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, ύστερα από την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να χρηματοδοτήσει με 1.500.000 ευρώ συνολικά τη δημιουργία μονάδας ψυχικής υγείας και οικοτροφείου στη Ρόδο.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη αυτή», τόνισε η βουλευτής Δωδεκανήσου, «με δεδομένο ότι είχα καταθέσει αντίστοιχες προτάσεις στην Υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη, στις συναντήσεις εργασίας που είχα μαζί της το τελευταίο διάστημα».

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. επισήμανε ότι «με τη δημιουργία μονάδας ψυχικής υγείας για την υποστήριξη σε άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία βιώνουν τα πρώτα ψυχωτικά συμπτώματα καθώς και τη δημιουργία οικοτροφείου για πάσχοντες από άνοια τελικού σταδίου ενισχύονται οι δομές υγείας στα Δωδεκάνησα και, αναμφίβολα, διευκολύνονται οι οικογένειες των συνανθρώπων μας που χρειάζονται εξειδικευμένη βοήθεια».

Οι εν λόγω αποφάσεις έχουν αναρτηθεί ήδη στη Διαύγεια και καλούνται οι φορείς του άρθρου 11 του ν. 2716/1999 να καταθέσουν, με καταληκτική ημερομηνία την 26/08/2022 και ώρα 13.00, τους αντίστοιχους φακέλους, προκειμένου να αξιολογηθούν και να αναλάβουν στη συνέχεια τη λειτουργία των μονάδων.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *