Η PepsiCo Hellas υποστηρικτής με τα προϊόντα τηςστο EKO ACROPOLIS RALLY 2022

Ελλάδα


Η
PepsiCo Hellas υποστηρικτής με τα προϊόντα τηςστο EKO ACROPOLIS RALLY 2022

Η PepsiCo Hellas υποστηρίζει το EKO ACROPOLIS RALLY 2022, το μεγαλύτερο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χρονιάς στη χώρα, και ετοιμάζεται για την εκκίνηση χαρίζοντας απόλαυση και δροσιά με τα προϊόντα της. Η επίσημη τελετή εκκίνησης του EKO ACROPOLIS RALLY 2022 καθώς και η ΕΚΟ Super Special Stage θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), το οποίο μετατρέπεται σε μία εντυπωσιακή ασφάλτινη πίστα 2 χιλιομέτρων.

Το EKO ACROPOLIS RALLY 2022 θα κριθεί σε 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, ωστόσο ιδιαίτερα εντυπωσιακή αναμένεται και η διεξαγωγή Υπερειδικής διαδρομής στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Οι θεατές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία ναπαρακολουθήσουν από κοντά τους καταξιωμένους οδηγούς του κορυφαίου θεσμού αγώνων Ράλλυ, παρέα με τις υπέροχες γεύσεις αγαπημένων μαρκών από την PepsiCo Hellas,  όπως  Pepsi, Lipton, Lays, Cheetos καιπολλά άλλα, που θα βρίσκονται εκεί για να χαρίσουν στιγμές απόλαυσης και δροσιάς.

Παράλληλα, οι οδηγοί της μεγαλύτερης κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIAετοιμάζονται εκτός από το να προσφέρουν θέαμα, να ζήσουν και οι ίδιοι τη στιγμή, πριν έρθουν αντιμέτωποι με όσα τους επιφυλάσσουν οι ειδικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες. ΤηνΠαρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά η 1η μέρα στα βουνάαπό το Λουτράκι και θα ολοκληρωθεί στη Λαμία, όπου και θα συνεχιστούν οι αγώνες σε αρκετές νέες και άκρως απαιτητικές πίστες για τις επόμενες 2 ημέρες, μέχρι την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2021 ξεπέρασε τα 79 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα FritoLay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 23 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας «“Winning with Purpose”» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pepsico.com.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *