Δημήτρης Γάκης: Εύχομαι σε όλους, στους γονείς, στους μαθητές, στους δασκάλους και σε όλη την κοινωνία αυτή τη μέρα να την αγκαλιάσουν και να την κάνουν καθημερινότητα γεμάτη με χαρά και ευτυχία

Ελλάδα Δωδεκάνησα

Σήμερα θα μπορούσε κανείς να πει ότι σήμερα είναι μέρα της “μεταμόρφωσης της πλάσης”.
Το βουητό των αυτοκινήτων παραχώρησε την θέση του ή θα μπορούσε κανείς να πει καλύτερα  ηττήθηκε από τις φωνούλες και τα γέλια των παιδιών που πλημμύρισαν τους δρόμους και τα σχολεία.
Μια καινούργια εικόνα ζεστασιάς όπου μικροί και μεγάλοι μαθητές ξαναβρίσκουν τους παλιούς τους φίλους μέσα στο δικό τους περιβάλλον, στο σχολείο, μέσα από τα δικά τους παιχνίδια.
Καινούργια όνειρα, καινούργιες προοπτικές αναδεικνύονται.
Δεν είναι όμως μόνο τα παιδιά που αλλάζουν. Είναι και η αλλαγή των μαμάδων, των μπαμπάδων, των γιαγιάδων, των παππούδων που αντικαθιστούν το καθημερινό τους άγχος με πλατιά χαμόγελα χαράς και υπερηφάνειας κρατώντας το χεράκι των παιδιών τους στο δρόμο προς το σχολείο.
Και οι δάσκαλοι όμως κουρασμένοι από τις διακοπές του καλοκαιριού ακτινοβολούν γιατί θα επανέλθουν στο λειτούργημα τους, στην προσφορά τους.
Εύχομαι σε όλους, στους γονείς, στους μαθητές, στους δασκάλους και σε όλη την κοινωνία αυτή τη μέρα να την αγκαλιάσουν και να την κάνουν καθημερινότητα γεμάτη με χαρά και ευτυχία

Δημήτρης Γάκης
πρωην Βουλευτής Δωδεκανήσου

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *