Τρεις νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο»

Δωδεκάνησα Πολιτική

Αντώνης Καμπουράκης: Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την υποψηφιότητα της Δέσποινας Χατζηδιάκου στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο». Η Δέσποινα Χατζηδιάκου, μία δυναμική επιστήμονας που κοσμεί τη Ρόδο, κοσμεί από σήμερα και το συνδυασμό μας. Η λαμπρή της πορεία και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη για τη Ρόδο.

Ο Νίκος Διακίδης είναι ένας Ροδίτης, από αυτούς που επέλεξαν την ενεργό δράση αντί της κριτικής εκ του ασφαλούς. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Τόπου μας. Με σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα πως μπορούμε Μαζί με Δύναμη για τη Ρόδο να τα καταφέρουμε.

Ο Νίκος Καραμαρίτης εκτός από εξαίρετος οδοντίατρος, είναι ένας ενεργός πολίτης της Ρόδου, που έχει αποδείξει έμπρακτα την κοινωνική προσφορά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας και των ευπαθών ομάδων. Από το 1989 έως και σήμερα, ο Νίκος Καραμαρίτης εργάζεται ως Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο που διατηρεί στη Ρόδο και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.

 

11Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *