Πώς προδίδουν τα χρώματα που φοράμε τη διάθεσή μας

Μόδα

Νομίζεις ότι μπορείς να κρύψεις τον εσωτερικό σου κόσμο από τον εξωτερικό;

Μη γελιέσαι! Η αλήθεια είναι ότι τα  χρώματα στο ντύσιμο δηλώνουν ότι έχουμε μέσα μας. Αυτά, δημιουργούν θετικά αισθήματα, όπως ζεστασιά, αλλά και αρνητικά, όπως θυμό και οργή. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και τα  ψυχρά χρώματα, όπως, το μπλε, το μοβ, το πράσινο. Τα συγκεκριμένα, μπορεί να σου δημιουργούν μία αίσθηση γαλήνης,αλλά μπορούν να σου ξυπνήσουν και αισθήματα αδιαφορίας και μελαγχολίας. Σε αυτό, λοιπόν, το άρθρο θα βρεις, λεπτομερώς, τι φανερώνουν τα χρώματα που φοράμε για τη διάθεσή μας!

 

Το κόκκινο χρώμα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φορέσεις! Αρχικά, δείχνει πως είσαι μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό σου! Είναι το απόλυτο γυναικείο χρώμα! Το κόκκινο φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος πολύ δημιουργικός και δραστήριος.

 

Το πορτοκαλί αποτελεί ένα έντονο χρώμα, το οποίο θα δε θα περάσει απαρατήρητο! Είναι ένα αναζωογονητικό χρώμα που μπορεί να επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σου. Είναι κυρίως ανοιξιάτικο χρώμα, αλλά φοριέται όλες τις εποχές! Ταιριάζει απόλυτα για events που σχετίζονται με διασκέδαση!

 

Το άσπρο χρώμα μπορεί να φανερώσει είτε θετικά είτε αρνητικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, είναι τόσο φωτεινό που εκπνέει αισθήματα αγνότητας και αθωότητας. Όμως, ταυτόχρονα, θεωρείται και πολύ ψυχρό χρώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μη φαίνεσαι τόσο φιλική φορώντας το!

 

Τα μαύρα ρούχα σε κάνουν να δείχνεις πιο σέξι! Είναι το ιδανικό χρώμα για μια επίσημη εμφάνιση. Επιπλέον, οι περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν, διότι θεωρούν ότι μπορεί να καλύψει όλες τις ατέλειες. Παρόλο αυτά, παραμένει ένα χρώμα μελαγχολικό, το οποίο συνδέεται με το κακό και τη δυστυχία.

11Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *