Πέντε ακόμη υποψηφιότητες με τον Αντώνη Καμπουράκη στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο»

Δωδεκάνησα

Με χαρά καλωσορίζω τον Δημήτρη Τσίκκη στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο». Ο Δημήτρης Τσίκκης, έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί με το κατεστημένο του Τόπου, με τις παλαιές πρακτικές και με το γκρίζο παρελθόν της Ρόδου. Η ενασχόληση του με τις νέες τεχνολογίες δείχνει ότι είναι ένα νεανικό πνεύμα με θέληση για συνεχή βελτίωση. Η δε εμπειρία του στα κοινά, θα βοηθήσει τους νέους του συμπορευόμενους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες ενωμένοι για την ανάπτυξη του Τόπου μας.

 

Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Σάββα Καραταπάνη με το συνδυασμό «Με Δύναμη Για Τη Ρόδο», ενός επιστήμονα συμπολίτη μας με μακρά προσφορά στον Τόπο. Ο Σάββας Καραταπάνης, έχει τιμήσει μέχρι και την τελευταία λέξη του όρκου του Ιπποκράτη στην επαγγελματική διαδρομή και στη συμμετοχή του στα κοινά υπήρξε πάντα παράδειγμα για τους συνεργάτες του. Προχωράμε Μαζί, Με Δύναμη Για τη Ρόδο.

Με χαρά καλωσορίζω τον Βασίλη Παπαοικονόμου στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο». Ο Βασίλης Παπαοικονόμου, είναι ένας συντοπίτης μας με προσφορά στο νησί μέσα από θέσεις σε ιδρύματα και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει το συνδυασμό μας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ρόδου μας.

Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Τριάντου στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο». Ο Γιώργος Τριάντος είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που έχει υπηρετήσει την Ιατρική από νευραλγικές θέσεις έχοντας πάντα σαν γνώμονα τον συνάνθρωπο του. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό καταδεικνύει την πίστη του στην ομαδική προσπάθεια, στην ατομική βελτίωση μέσα από καθημερινή εξάσκηση.

Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φλοσκάκη με το συνδυασμό «Με Δύναμη Για Τη Ρόδο», ενός ανθρώπου που συνδυάζει αυστηρό επαγγελματισμό στην δουλειά του και ευαισθησία για τον συνάνθρωπο του. Η καταξίωση και η αναγνώριση από τους συναδέλφους στο χώρο των μηχανοκίνητων και η παράλληλη ενασχόληση του με την αγροτική παραγωγή καταδεικνύουν ότι με ότι καταπιάνεται θέλει πάντα να επιτυγχάνει.

 

6Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *