Στο Μυθολογικό Πάρκο Λάρισας Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή

Πολιτισμός Ελλάδα

Από τις 5 Μαρτίου έως και τις 2 Ιουνίου ξεκινάει  ένα εκπληκτικό ταξίδι στο χρόνο και την ελληνική μυθολογία με τους 12 άθλους του Ηρακλή, που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι Λαρισαίοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης σε έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και σύγχρονο πολυχώρο.

Οι Άθλοι του Ηρακλή παρουσιάζονται με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου.

Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή, ένα από τα σημαντικότερα τμήματα της Ελληνικής Μυθολογίας, με τους θεούς, τους ημίθεους, τις νύμφες, τα θηρία, τους θνητούς, τις πλεκτάνες, τις διαμάχες, τα κατορθώματα, που ενέπνευσαν και συνεχίζουν να εμπνέουν την παγκόσμια λογοτεχνία, ζωντανεύουν σε έναν ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο, με ρομποτικά, τρισδιάστατα εκθέματα, με ήχο και κίνηση, που κάνουν την επίσκεψη στο θεματικό πάρκο ανεπανάληπτη και αξέχαστη εμπειρία.

Πρωταγωνιστής, ο Ηρακλής, που έγινε παγκόσμιο σύμβολο, ταυτίζοντας το όνομά του με την δύναμη, την ανδρεία» και την γενναιότητα.

3Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *