ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 4 νέοι υποψήφιοι

Δήμος Ρόδου

«Προχωράμε μαζί με τον Φωτη Χατζηδιάκο, γιατί στην πενταετία που πέρασε θέσαμε τις βάσεις για την κοινωνική πολιτική του «αύριο» με δείκτη επιτυχίας το χαμόγελο του συνανθρώπου μας.
Συνεχίζουμε Μαζί σας!»

Με εκτίμηση, Άννα Ζωάννου

▸Βιογραφικό
Η Άννα Ζωάννου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο Ναύπλιο, απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Μεταξά και ακολούθως εξειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Συνέχισε την εξειδίκευση της στην Κλινική Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οπότε και έλαβε τον Τίτλο Ειδικότητας Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου, παράλληλα με την απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου PhD. Μετεκπαίδευση για την ιστοπαθολογία δέρματος (Μελάνωμα ΗΠΑ).
Δίδαξε το μάθημα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής ως Επίκουρη Καθηγήτρια και υπηρέτησε στο ΙΚΑ Ιωαννίνων ως Ιατρός Δερματολόγος.
Η Αννα Ζωάννου ζει στη Ρόδο και διατηρεί ιδιωτική κλινική Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας και Αισθητικής από τον Μάρτιο 1995 έως και σήμερα.
Μιλάει τρείς γλώσσες (Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά).
Το Μάϊο του 2014, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τη νικητήρια παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών του Φώτη Χατζηδιάκου.
Ως αντιδήμαρχος με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Ρόδου πέρασαν πέντε χρόνια γεμάτα δουλειά και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.
Εγκαινιάστηκε πρώτο πανελλαδικά το Κέντρο Κοινότητας, το οποίο διεύρυνε σημαντικά τις κοινωνικές υπηρεσίες, οι Δομές Υποστήριξης Γυναικών (Συμβουλευτικό Κέντρο και Ξενώνας Φιλοξενίας) απέσπασαν τιμητική διάκριση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τους και το ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ και το Βοήθεια στο Σπίτι εμπλούτισαν τις παροχές, συμβάλλοντας στην φροντίδα και ενεργοποίηση της τρίτης ηλικίας.
Για πρώτη φορά υποστηρίχτηκαν πολύπλευρα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, μοιράστηκαν 112 τόνοι τρόφιμα σε 2.500 ωφελούμενους, ενώ παράλληλα διανεμήθηκαν 128 τόνοι φρούτα σε σχολεία του νησιού. Μέσω του προγράμματος Στέγαση και Εργασία για άστεγους, εξασφαλίστηκε κατοικία και απασχόληση σε 47 άτομα, Επιπλέον, με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου υλοποιούνται δυο καινοτόμα προγράμματα: το Κοινωνικό Φροντιστήριο, και το Συν–Δημιουργώ, έργο προσφοράς για την οικογένεια και το παιδί με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Συνεχίστηκε η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων που στην πενταετία άγγιξαν τα 44εκατ.€ σε 2.500 επιδοματούχους. Τέθηκε η βάση για τη λύση του χρόνιου προβλήματος της μετεγκατάστασης των Ρομά του Καρακόνερου με την εκπόνηση επιχειρησιακού προγράμματος και με την εξασφάλιση οικονομικών πόρων από την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης Ρομά. Για πρώτη φορά συντονίστηκε η δράση συλλόγων, φορέων και μεμονωμένων εθελοντών με τη δημιουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που πλέον αριθμεί 68 μέλη.

 

«Η πίστη σε μια φωτεινή Ιδέα απαιτεί συνέπεια, υπομονή, αντοχή ‎. Γι’ αυτό θα είμαι ξανά Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Φώτη Χατζηδιάκο. Τον ευχαριστώ για την πενταετή εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπο μου σε θέματα Πρόνοιας και Απόδημου Ελληνισμού».

Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Τρέχας (TREKO)

▸Βιογραφικό
Γεννήθηκε στις 12/12/1964 στο Πράτο της Ιταλίας από Ροδίτες γονείς. Πατέρας του ήταν ο Παναγιώτης Τρέχας, Ιατρός από το χωριό Ασκληπιείο και μητέρα του είναι η Μαρία Πετρά, Εκπαιδευτικός από το χωριό Πλατάνια. Ζει και εργάζεται στη Ρόδο από το 1998. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Β. Ζερβού, Φιλόλογο από το χωριό Ασκληπιείο, και έχει δυο παιδιά, Παναγιώτη και Βασίλη, φοιτητές. Ολοκλήρωσε Θεατρικές Σπουδές στη Φλωρεντία και είμαι  εξειδικευμένος   στην Κομέντια ντελ Άρτε. Είναι επίσης πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Αρχαίο Θέατρο από το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι πλούσια η προσφορά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού ως Ηθοποιός, Κλόουν, Σκηνοθέτης, Δάσκαλος Θεάτρου και Θεατρικός Συγγραφέας.

«Ανέκαθεν είχα μεράκι και απεριόριστη αγάπη για τον Tόπο μου. Σκεφτόμουν τρόπους και μέσα που θα συνδράμουν στην αισθητική αναβάθμιση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο διότι θεωρώ ότι είναι ο ικανότερος, διαθέτοντας την απαιτούμενη εμπειρία, γνώση και αποφασιστικότητα.
Με φιλότιμο, σύνεση και ζήλο δεσμεύομαι να εργαστώ για την ανάδειξη του νησιού μας».

Με εκτίμηση, Μανώλης Καζούλλης

▸Βιογραφικό
Ο Μανώλης Καζούλλης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1979 και κατάγεται από τα Απόλλωνα και τη Λάρδο. Αποφοίτησε από το Καζούλειο Λύκειο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ στο Πολυτεχνείο Πατρών.
Από τον Μάρτιο 2006 μέχρι και το 2010 εργάστηκε στο Τμήμα Μελετών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών για την αποκατάσταση, επισκευή και κατασκευή κτηριακών εγκαταστάσεων καθώς και για έργα ηλεκτροφωτισμού.
Από το 2010 διατηρεί τεχνικό γραφείο με τον αδερφό του Δημήτρη με αντικείμενο τη μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, τη σύνταξη μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων (μ.π.ε.) καθώς και τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Μελετητών Δημοσίων Έργων, έχει την ιδιότητα του Ενεργειακού επιθεωρητή, ενώ παράλληλα ασκεί καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας σε τουριστικά καταλύματα και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις.
Μιλάει δυο γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά).
Είναι παντρεμένος με τη Βάσια Περίδου, Συμβολαιογράφο και έχει δύο παιδιά τον Αντώνη και την Αριστέα.

«Σχεδόν πέντε χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας, να οργανώσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα για τον Τόπο μας. Επιλέγω με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσω την συμμετοχή μου στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη « Ρόδος Δύναμη Πολιτών» δίπλα στο Φώτη Χατζηδιάκο. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών του».

Με εκτίμηση, Μιχάλης Χριστοδούλου

▸Βιογραφικό
Γεννήθηκε στις 25-08-1957 στη Ρόδο και είναι μόνιμος κάτοικος Κρεμαστής της Δημοτικής Ενότητας Πεταλουδών. Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο από το 1982 μέχρι σήμερα. Τελείωσε το Βενετόκλειο Γυμνάσιο το 1975 και φοίτησε στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο από το 1975 έως 30-10-1980 που πήρε το πτυχίο του. Έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία έως τον Φεβρουάριο 1982 και από τότε εργάζεται ανελλιπώς ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Τάκκου από το 1983 και έχουν αποκτήσει δύο κορίτσια τη Δέσποινα και τη Πηγή.
Έχει διατελέσει μέλος του ΣΧΟΠ την περίοδο 1990-1992 ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ Δωδ/σου. Από το 1994 έως 1998 είχε διατελέσει ως Κοινοτικός σύμβουλος της Κοινότητας Κρεμαστής και ως μέλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου της 2ης Γεωγραφικής Ενότητας Νομού Δωδ/σου.
Υπήρξε μέλος της Πρωτοβάθμιας ΕΠΑΕ την περίοδο 2007 έως Φεβρουάριο 2010. Επίσης υπήρξε στην μελετητική ομάδα ” Ανοιχτές Πόλεις” του Ν.1337/’83 για οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων του Νομού Δωδ/σου.
Εξελέγει ως Δημοτικός Σύμβουλος το 2011 στον Ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου με Δήμαρχο τον Στάθη Κουσουρνά. Διετέλεσε ώς Αντιδήμαρχος της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού από το 2011 έως 2014, ως Χωρικός Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων από το 2011 έως Δεκέμβριο του 2012 και ως Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών από το 2012 έως τον Οκτώβριο του 2014. Υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από το 2011 έως τον Δεκέμβριο 2012.
Το 2014 εξελέγει ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” με Δήμαρχο τον Φώτη Χατζηδιάκο. Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Συντονιστής της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων έως και σήμερα.

 

19Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *