Συντονισμός υπηρεσιών για τη διάνοιξη της οδού Καμείρου

Δωδεκάνησα

Σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, συναντήθηκαν επί τόπου οι συναρμόδιες υπηρεσίες (Αρχαιολογία, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και τη ΔΕΥΑΡ), για το συντονισμό των ενεργειών, προκειμένου να επισπευτούν οι διαδικασίες διάνοιξης της οδού Καμείρου.

Στον προϋπολογισμό του Δήμου Ρόδου, είναι εγγεγραμμένη πίστωση ποσού 560.000 ευρώ, για τη διάνοιξη και διαμόρφωση της οδού Καμείρου, καθώς είναι έτοιμες και οι σχετικές μελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών για την κατασκευή τοιχίων και ασφαλτόστρωσης της οδού, και από τη ΔΕΥΑΡ για την εγκατάστασης αγωγών όμβριων υδάτων και αποχέτευσης, οι οποίες θα δημοπρατηθούν άμεσα, μόλις ολοκληρωθούν οι ανασκαφικές διαδικασίες.

Ο δήμαρχος επισήμανε ότι το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετήσει με ασφάλεια μία από τις τρεις εισόδους της πόλης, αφού με την ολοκλήρωσή του, θα μονοδρομηθεί ως είσοδος η οδός Μιχαήλ Πετρίδη και η Καμείρου ως έξοδος, γεγονός που θα αποσυμφορήσει κυκλοφορικά την κίνηση, από και προς την πόλη.

3Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *