6ος Μαραθώνιος Ρόδου..

Δωδεκάνησα

Λίγες μόνο ώρες απομένουν από την έναρξη του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου, της κορυφαίας ετήσιας αθλητικής εκδήλωσης

Ο φετινός Μαραθώνιος Ρόδου ανεβαίνει ένα επίπεδο πιο ψηλά, με την παρουσία του σπουδαίου Κενυάτη δρομέα Μπέρναρντ Τσιρτσίρ, ο οποίος θα πάρει μέρος στο Μαραθώνιο ως προσκεκλημένος αθλητής, με στόχο μία επίδοση κάτω από 2:20:00.

ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού, κα. Μαριέτα Παπαβασιλείου, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η Ρόδος είναι έτοιμη να υποδεχθεί δρομείς από 48 χώρες του κόσμου, επισκέπτες που καταφθάνουν στο νησί απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης με αφορμή τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους δρομείς στη Ρόδο για να βιώσουν την αυθεντική ελληνική νησιωτική φιλοξενία σε συνδυασμό με την εμπειρία ενός μεγάλου δρομικού αγώνα σε ένα από τα ωραιότερα νησιά.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου μας έδωσε  την  ευκαιρία  να  επενδύσουμε στην δυναμική  αγορά του Αθλητικού Τουρισμού, μεταξύ άλλων, και ταυτόχρονα να  επιτύχουμε  σημαντική προστιθέμενη αξία στο τουριστικό  µας προϊόν.

23Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *