Συγχαρητήρια Επιστολή προς κ. Γιώργο και Χρήστο Μιχαλακη

Δωδεκάνησα

Προς: κ. Γεώργιο Μιχαλάκη & κ. Χρήστο Μιχαλάκη

 Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο  της εταιρείας GEM Travel

Φίλε Γιώργο, Φίλε Χρήστο,

Σας συγχαίρουμε για τα δυο χρυσά βραβεία που απέσπασε η εταιρεία που εκπροσωπείτε στα βραβεία τουρισμού 2019, που διοργανώθηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού, παρουσία του συνόλου των τουριστικών φορέων της χώρας. Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την ηγετική παρουσία του ομίλου σας στο χώρο του Τουρισμού στη Δωδεκάνησο και έρχονται ως συνέχεια του συνόλου των βραβείων που απέσπασε η GEM Travel το 2018.

Πέραν της επιχειρηματικής σημασίας της σύμπραξής σας με τηνΚοιν.Σ.Ε.Π «Ασκληπειάδες», παρέχετε μια ποιοτική επιλογή και διέξοδο σε όλους τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού με κινητικές δυσκολίες, ακολουθώντας τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού σύμφωνα με τον οποίο “ο Τουρισμός αποτελεί ένα αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου”.

Ο Δήμος Ρόδου ήταν πάντα κοντά στα Άτομα με Αναπηρίες και υλοποιεί πρόγραμμα για τη δημιουργία υποδομών ΑμΕΑ σε όλο το νησί, στις παραλίες και τους δημόσιους χώρους. Στην προσπάθειά σας να προβάλλετε τη Ρόδο ως έναν Παγκόσμιο Προορισμό για άτομα με αναπηρίες θα μας βρείτε συμμάχους, έτοιμους να συνεργαστούμε σε δράσεις που θα καταστήσουν το νησί μας περαιτέρω φιλικό και προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πιθανή συνεργασία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

                                                                 

8Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *