Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παράταξης “ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ”

Πολιτική Δωδεκάνησα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης  “ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ” Αντώνης Καμπουράκης εγκαινίασε σήμερα το προεκλογικό του γραφείο.

Στον χαιρετισμό του στην κατάμεστη αίθουσα από κόσμο ο κ. Καμπουράκης τόνισε “πως το μήνυμα “ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ” κερδίζει μυαλά και καρδιές. Γιατί είναι το μήνυμα της αλήθειας. Πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας είπε, να τολμήσουμε να ζήσουμε καλύτερα, σε μια καλύτερη Ρόδο που θα ξαναβρεί τον αληθινό εαυτό της, την λάμψη της και την αίγλη της”.

Ο κ. Καμπουράκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε επίσης  πως ” Η Ρόδος γυρίζει σελίδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, το μήνυμα πρέπει να πάει παντού σε κάθε γωνιά της Ρόδου. Μήνυμα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας, πραγματικής ελπίδας”.

Όπως είπε είναι ένας δύσκολος αλλά συνάμα όμορφος αγώνας.

Ο κ. Καμπουράκης αναφέρθηκε στον συνδυασμό του για τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε είναι πολύ υπερήφανος, διότι περιλαμβάνει άξιους, ικανούς, υπερήφανους ροδίτες που δεν μασάνε τα λόγια τους και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Που βγαίνουν μπροστά, για να κερδίσουμε την Ρόδο που αξίζουμε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε και για τις προτεραιότητες του συνδυασμού που αφορούν σε επτά άξονες: Πρώτος άξονας η οικονομία του νησιού, δεύτερος το περιβάλλον, τρίτος οι αστικές αναπλάσεις σε όλο το νησί μας, τέταρτος ο τουρισμός, πέμπτος η κοινωνική φροντίδα, έκτος ο πολιτισμός και αθλητισμός και έβδομος η διακυβέρνηση του δήμου.

Κλείνοντας ο κ. Καμπουράκης επισήμανε πως οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν. Να προγραμματίζουμε με σιγουριά το μέλλον να παράγουμε οικονομικό κοινωνικό και πολιτιστικό πλούτο. Γιατί εδώ όπως τόνισε μιλάμε για τις ζωές μας..!!!! «Από σήμερα, οι πόρτες των γραφείων μας, είναι ανοιχτές. Και μετά τις εκλογές, θα είναι ανοιχτές για τους Ροδίτες, και οι πόρτες, του Δήμου της Ρόδου!».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, πολιτικοί φορείς του νησιού και πλήθος κόσμου.

29Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *