Διημερίδα για την «Ασφάλεια και Ποιότητα» διοργάνωσε το Τουριστικό Πρακτορείο GEM Travel

Δωδεκάνησα

Διημερίδα για την «Ασφάλεια και Ποιότητα» διοργάνωσε το Τουριστικό Πρακτορείο GEM Travel στις 15 και 16 Απριλίου με την συμμετοχή του συνόλου των οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πρακτορείου .
Η διημερίδα περιλάμβανε ενημέρωση πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών , Πυρασφάλειας και Ασφαλούς Οδήγησης με εξωτερικούς εισηγητές που ειδικεύονται στα εν λόγο ζητήματα .
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της διημερίδας περιλάμβανε :
Δευτέρα 15/4/2019
Χώρος Διεξαγωγής : Εγκαταστάσεις Parking Εταιρίας GEM Travel
15:00-17:00 Πρώτες Βοήθειες σε περιπτώσεις τραυματισμών και λιποθυμικών επεισοδίων , με εισηγητή την κ. Μαρία Νικολοπούλου από τον Ερυθρό Σταυρό .
17:15-19:45 Πυρόσβεση-Πυρασφάλεια & αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών και εκκένωσης λεωφορείου λόγω πυρκαγιάς με εισηγητές τον Πυραγό κ. Μενεμενλή Δημήτριο και τον Ανθυποπυραγό κ. Λοίζο Γεώργιο , στην διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα άσκηση εκκένωσης τουριστικού λεωφορείου λόγω πυρκαγιάς .
Τρίτη 16/4/2019
Χώρος Διεξαγωγής : Atrium Platinum Hotel
16:00-19:00 Ασφαλής Οδήγηση με εισηγητή τον κ. Μαρκουίζο Αναστάσιο ( γνωστό και ως Ιαβέρη ) η εισήγηση του οποίου συγκίνησε και κατέδειξε το «Εθνικό Θέμα» των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και των τρόπων περιορισμού των απωλειών .
To Gem Travel συνεχίζοντας να επενδύει ουσιωδώς πάνω σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εισηγητές για την πολύτιμη συνεισφορά τους και δεσμεύεται όπως συνεχίζει να οργανώνει ανάλογες δράσεις με γνώμονα πάντα την καλύτερη εκπαίδευση του προσωπικού και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *