«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της παράταξης

Δωδεκάνησα Πολιτική

Με το σύνθημα «Εμείς Μιλάμε με Έργα και Συνεχίζουμε» μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό ο Δήμαρχος Ρόδου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος εγκαινίασε το
εκλογικό κέντρο της παράταξης Ρόδος Δύναμη Πολιτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης  με τον αέρα της επερχόμενης νίκης άναψε το πράσινο φως για την επίσημη έναρξη της πορείας προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Φώτης Χατζηδιάκος τόνισε πως:»Σήμερα η αυθόρμητη και δυναμική σας παρουσία, σηματοδοτεί τη νέα μας αφετηρία, και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Γιατί η δύναμη η δική μας, η δύναμη της Ρόδου, είναι η δύναμη όλων των πολιτών της. Σήμερα προχωράμε και συνεχίζουμε μαζί. Με έργα και δράσεις παντού. Με εμβληματικές παρεμβάσεις. Με στρατηγικές προτεραιότητες, που συνδέονται με τον Πολιτισμό, την Καθημερινότητα και την Κοινωνική Συνοχή.Αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες προκλήσεις του Δήμου, με συστηματικό και ολοκληρωμένο τρόπο.
Εφαρμόζουμε βιώσιμες πολιτικές ανάπτυξης, υιοθετώντας σύγχρονους κανόνες, έξυπνες και καινοτόμες λύσεις. Αξιοποιούμε το σύνολο των πόρων, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες για το μέλλον».

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής και είπε χαραστηριστηκά: «Σήμερα, ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ. Με έργα, από τα οποία άλλα έχουν δημοπρατηθεί και άλλα έχουν υλοποιηθεί, όπως αναφέρονται στο σχετικό έντυπο της παράταξης μας. Τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου απολογισμού δείχνουν ότι ο δήμος Ρόδου, είναι ένας από τους πλέον υγιείς και ισχυρούς οικονομικά δήμους, με αποθεματικό άνω των 45 εκατομμυρίων ευρώ, τοποθετημένα σε έργα του τεχνικού μας προγράμματος 2018 και 2019. Οι αριθμοί δεν κάνουν ποτέ λάθος. Παραλάβαμε ένα δήμο με τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις, με υψηλό δανεισμό από τους καποδιστριακούς δήμους, με οφειλές προηγουμένων ετών, χωρίς έσοδα, με χρηματοδοτικές περικοπές από το κεντρικό κράτος κατά 60%».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε: «Είμαστε εδώ, επιδιώκουμε συγκλίσεις, συνθέσεις και συνεργασίες και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ με πρόγραμμα, Ολοκληρωμένο, Αναπτυξιακό, Κοινωνικά Δίκαιο, Χωρικά Ισορροπημένο».

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *