«ΝΕΑ ΜΕΡΑ Ροδίων Όραμα» Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Δωδεκάνησα Πολιτική

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΝΕΑ ΜΕΡΑ Ροδίων Όραμα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Στράτο Καρίκη.

Ξεκινώντας την ομιλία του ενώπιον πλήθους κόσμου που έδωσε το παρόν, ο Στράτος Καρίκης τόνισε πως ο Δήμος της Ρόδου πρέπει να είναι » Δήμος των πολιτών και όχι Δήμος των συμφερόντων». Μίλησε για τα άτομα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του λέγοντας πως » Τα πρόσωπα αυτά είναι έμπιστα, έντιμα και προπάντων έτοιμα και με πολύ όρεξη για δουλειά».

Όπως είπε «ο δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται κοντά στον δημότη. Στις 26 του μήνα δήλωσε, ότι η Ρόδος θα γυρίσει σελίδα. Θα αλλάξει ταχύτητα. Θα γυρίσει την πλάτη της στην παρακμή και στην στασιμότητα. θα γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν τον δήμο σε κλειστό κύκλωμα μιας ολιγαρχίας».

«Είναι γνωστή η εικόνα του νησιού μας σήμερα και κάποιοι θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν τραγική» δήλωσε με έμφαση ο κ. Καρίκης και πρόσθεσε:

«Εδώ σήμερα είναι οι απλοί πολίτες της Ρόδου». «Αυτοί που θέλουν έναν δήμο με ανοιχτές πόρτες. Έναν δήμο που θα τους προσφέρει υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι πολίτες σε άλλους δήμους, από τους οποίους δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Εδώ σήμερα είναι οι πολίτες που θέλουν έναν απλό και ανθρώπινο δήμαρχο».

«Πρέπει να βάλουμε τέλος στην φθορά, την παρακμή και την στασιμότητα. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε τον κύκλο αυτής της χαμένης πενταετίας. Πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά για να κάνει κάποιος τόσα λίγα. Τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Ρόδος δεν προχώρησαν. Ο δήμος ήταν απών όταν τον χρειαζόταν ο πολίτης. Οι κοινότητες και τα χωριά της Ρόδου εγκαταλείφθηκαν, τα τοπικά συμβούλια υποβαθμίστηκαν και περιορίστηκαν σε διακοσμητικό ρόλο».

«Πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουμε όλοι οι πολίτες της Ρόδου να έχουμε διακοσμητικό ρόλο».

«Ψηφίζουμε για το νησί μας. Ψηφίζουμε για τον δήμο. Δεν ψηφίζουμε κόμμα ή πρωθυπουργό.

Ψηφίζουμε δήμαρχο απλό, ικανό και προσιτό στον πολίτη».

«Δεν επιλέχθηκα από κατεστημένα συστήματα».

«Δεν είμαι γόνος  ή πρίγκιπας».

«Η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή. Αυτός είναι ο Στράτος Καρίκης και δεν πρόκειτε  να αλλάξω ποτέ» δήλωσε στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας και πλήθος κόσμου.

Σοφία Νεοφυτίδου (Sofi Neof) i12.gr

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *