Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού στην πόλη της Ρόδου

Πολιτική Δωδεκάνησα

Περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη
Μανώλη Γλυνού στην πόλη της Ρόδου

Στην Μεσαιωνική Πόλη και το κέντρο της πόλης της Ρόδου περιόδευσε την Τρίτη 7 Μαΐου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και συνεργάτες του.
Η ενθουσιώδης υποδοχή, τα χαμόγελα και οι εκδηλώσεις στήριξης στο πρόσωπο του ίδιου και των συνεργατών του, είναι ο προάγγελος της αλλαγής που έρχεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους, εργαζομένους και καταστηματάρχες για τα ζητήματα που τους απασχολούν και τους κάλεσε να παλέψουν όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η ανάπτυξη της Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα επιτευχθεί μέσα από το ελπιδοφόρο πρόγραμμα της παράταξής «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε νησιού με έμφαση στον άνθρωπο και τις ανάγκες του ανέφερε ο κ. Μ. Γλυνός
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι η επερχόμενη νίκη της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», δεν θα είναι μόνο δική του και των συνεργατών του, θα είναι νίκη κατά των κατεστημένων αντιλήψεων, κατά της διαφθοράς, κατά της οκνηρίας, θα είναι νίκη όλων των κατοίκων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *