Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Χατζημάρκου

Περιφέρεια

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Χατζημάρκου “ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ”

Ο Γιώργος Χατζημάρκου ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: “Το Νότιο Αιγαίο δεν γυρίζει πίσω στο πιο γκρίζο, σκοτεινό, φαύλο παρελθόν του. Μόνο Μπροστά”.

“Αγαπάμε την ευθύνη. Όλες οι μάχες και όλα τα μέτωπα που ανοίξαμε, θα κλείσουν μόνο όταν τα νησιά μας θα είναι νικητές” δήλωσε ο Περιφερειάρχης, στην διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξής του.

Όπως είπε η περιφέρεια έχει πετύχει πολλά. “Πήραμε από τους δήμους έργα και τα ωριμάσαμε” “ήμασταν εκεί για όλα τα πολιτικά θέματα. “Από το 2014 και μετά τόνισε ” τα νησιά έχουν φωνή”.

Ο κ. Χατζημάρκος μίλησε μεταξύ άλλων για τον πόλεμο που δέχεται από κάποιους και όπως χαρακτηριστικά είπε έχει να δώσει δύο υποσχέσεις σε όλους αυτούς. Η μια είναι πως ” όσο πιο δυνατά χτυπάνε τόσο θα δυναμώνει” και η δεύτερη ότι “δεν θα κάνει βήμα πίσω γιατί έχει πολύ πιο σοβαρές δουλειές να κάνει”.

Είπε ακόμη πως: “είμαστε αυτή η περιφερειακή αρχή και αυτή η διοίκηση που έσπασε την αλυσίδα της μιζέριας που ήταν δεμένη στο πόδι αυτής της περιφέρειας και αναφέρομαι στην χαμηλή χρηματοδότηση που είχε το Νότιο Αιγαίο. Δεκαετίες ακούγαμε γκρίνια και τίποτα άλλο” συμπλήρωσε.

Μίλησε ακόμη για τα νησιά λέγοντας πως είναι εκεί όταν τον έχουν ανάγκη αλλά και όταν πρέπει ο ίδιος να δει ποιο είναι το επόμενο που πρέπει να γίνει σε κάθε ένα από αυτά και δήλωσε με έμφαση: ” καλώ όποιον θέλει να πορεύεται στην πολιτική με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια στην αλήθεια, να κάνει μια λίστα των 13 περιφερειών της χώρας και να μου δείξει σε αυτά τα χρόνια τι δημοπρατήθηκε. τι στόχοι πιάστηκαν σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Τους προκαλώ επίσης και σε μία ανοιχτή συζήτηση. Δηλώνω σήμερα ανοιχτός σε κάθε συζήτηση, με οποιουσδήποτε όρους, με όσους δημοσιογράφους εκείνοι επιθυμούν στημένους και εχθρούς μου.” και τελείωσε λέγοντας “Εγώ θα είμαι εκεί”..!!!!!

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Γιώργος Χατζημάρκος έδωσε την υπόσχεση για το αύριο του Νοτίου Αιγαίου, λέγοντας: “Δεν θα επιτρέψω ποτέ, όσο ο Θεός με έχει καλά, ο τόπος μας να γυρίσει στο πιο γκρίζο, σκοτεινό, φαύλο παρελθόν του. Δεν γυρίζει πίσω το Νότιο Αιγαίο. Μόνο Μπροστά. Αγαπάμε την ευθύνη, αγαπάμε τα νησιά μας”.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας και πλήθος κόσμου.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *