Με σκορ 32- 22 νίκησε η Εθνική κωφών γυναικών την μικτή ομάδα της Ρόδου σε φιλικό παιχνίδι

Αθλητικά Δωδεκάνησα

Με σκορ 32- 22 νίκησε η Εθνική κωφών γυναικών την μικτή ομάδα της Ρόδου σε φιλικό παιχνίδι.

Στη Ρόδο βρίσκετε η Εθνική ομάδα κωφών γυναικών στα πλαίσια του Διημέρου «Αγάπης και Αλληλεγγύης» που διοργανώνει σήμερα και αύριο ο ΔΟΠΑΡ. Έτσι λοιπόν σήμερα πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής κόντρα σε μικτή ομάδα της Ρόδου στο Βενετόκλειο.

Η προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας κ. Αθηνά Ζέρβα μετά την λήξη του παιχνιδιού δήλωσε τα εξής:

«Η επίσκεψή μας στην Ρόδο έγινε μετά από πρόσκληση του Δήμου της Ρόδου σε μία διοργάνωση συνεργασίας με τον ΔΟΠΑΡ προκειμένου να έρθουμε να προπονηθούμε και να βραβευτούμε από τον Δήμο. Σήμερα έγινε μια πολύ ωραία μικρή και σεμνή τελετή στον Δήμο όπου τα κορίτσια παρέλαβαν πλακέτες και αναμνηστικά. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τα παιδιά αυτά γιατί μέσα από αυτές τις ενέργειες παίρνουν δύναμη και ηθικό πλεονέκτημα να συνεχίσουν. Το μήνυμα μέσα από όλα αυτά είναι ότι εμείς μέσα από την Εθνική Κωφών έχουμε οδηγό την σιωπή τους. Έχουμε μάθει να την ακούμε να την ακολουθούμε και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από την προσπάθεια που βλέπουμε να κάνουν αυτά τα παιδιά, αυτά τα χρυσά κορίτσια. Οι ευκαιρίες στον αθλητισμό βγαίνουν μέσα από πολλά μονοπάτια και είναι πάντα ίσες».

Στον αγώνα παρέστη ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α.ΜεΑ  και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Σταμάτης Γεώργιος και από την ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της ΝΔ ο Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Καντής.

i12.gr

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *