Δημήτρης Κρητικός: “Εμείς Ενώνουμε τους ανθρώπους δεν τους Διχάζουμε”

Πολιτική Δωδεκάνησα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου τα εγκαίνια του συνδυασμού “ΡΟΔΟΣ Αξιών” με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Κρητικό.

Την συγκέντρωση άνοιξε η εκπρόσωπος τύπου της παράταξης κ. Μπογδάνου  και ακολούθησε το νεαρότερο μέλος της παράταξης κ. Μηνάς Ηλιακώστας .

Η είσοδος του υποψήφιου δημάρχου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εντυπωσιακή αλλά ταυτόχρονα συγκινητική. Ξεκίνησε μέσα από ένα βίντεο. Ένα υπερσύγχρονο βίντεο που σε μετέφερε μέσα σε εικόνες του Χθες, του Σήμερα, του Αύριο.

Ένα βίντεο για το πώς θα πρέπει να στέκεται ένας Δήμαρχος απέναντι στον τόπο του, αλλά και απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να κρατήσουν τον τόπο τους ψηλά.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Δημήτρης  Κρητικός αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό περιστατικό με το ατύχημα ενός νεαρού παιδιού που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του και τον έκανε να σκεφτεί και να προβληματιστεί για πολλά. Πεζόδρομοι ανύπαρκτοι, εγκαταλελειμμένα πάρκα, εκτεθειμένοι πεζοί, αμυδρός φωτισμός, κάδοι σκουπιδιών ανοιχτοί και καμία απολύτως πρόβλεψη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλα αυτά τον έκαναν με θλίψη να αναρωτηθεί «Γιατί αυτή η Ρόδος; αυτή μας αξίζει; Που είναι η αίγλη και το κύρος που είχε κάποτε; πως μπορούν να αλλάξουν όλα αυτά;»

Ο κ. Κρητικός τόνισε ότι σε αυτές τις εκλογές πρέπει να επιλέξουμε αξιοκρατικά μακριά από οικογενειακές, κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Όπως είπε: “Είμαστε άνθρωποι με εμφανές τα αποτύπωμα του ήθους, της δουλειάς και της δράσης μας στον τόπο. Μας ενώνουν πολλά όπως η αγάπη μας για το νησί η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός”. Ο κ. Κρητικός αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που χρίζουν άμεση λύση στο νησί μας όπως η υγεία, ο τουρισμός και το περιβάλλον.

Δεσμεύτηκε να λάβει τα καλύτερα δυνατά μέτρα για την οδική ασφάλεια και το κυκλοφοριακό, με πλήρης εμφανή σήμανση, επαρκή φωτισμό, διαγραμμίσεις, συντήρηση του οδικού δικτύου, κατασκευή ειδικών συγκοινωνιακών κυκλικών κόμβων,  τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στις άκρες των πεζοδρομίων και στη δημιουργία διόδων για πεζούς μέσα από τα πάρκα.

Ο κ. Κρητικός αναφέρθηκε στην παράταξή του η οποία όπως είπε πλαισιώνετε από ανθρώπους με ήθος, ακεραιότητα και ανιδιοτέλεια. Μία παράταξη με όραμα να γίνει η Ρόδος ένας από τους καλύτερους Δήμους της Χώρας. Και όπως χαρακτηριστικά είπε”Οι σύγχρονες πόλεις δεν γίνονται με παλιά υλικά”.

i12.gr

 

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *