Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ζητά δημοκρατική διέξοδο, ζητά εκλογές

Πολιτική

«Ο κ. Τσίπρας υπέγραφε ό, τι του έβαζαν μπροστά του αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Τις υπογραφές αυτές, τις πλήρωσε πολύ ακριβά η χώρα. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ζητά δημοκρατική διέξοδο, ζητά εκλογές.

Εκλογές τώρα, γιατί αν έχει το χρόνο αυτή η κυβέρνηση να βάλει και άλλες υπογραφές, το κόστος θα είναι τεράστιο για τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

Ο κ. Κόνσολας έκανε ειδική αναφορά στα εθνικά θέματα, αλλά και στην επιθετικότητα που επιδεικνύει η Τουρκία στο Αιγαίο, επισημαίνοντας:

«Η απάντηση σε αυτή την επιθετικότητα προϋποθέτει αποτρεπτική ισχύ, αλλά και μια σοβαρή και αξιόπιστη διακυβέρνηση.

Πόσο σοβαρή είναι μια κυβέρνηση που αναγγέλλει επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο και τελικά κάνει πίσω μπροστά στις τουρκικές αντιδράσεις;

Δεν αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση ότι εξαγγέλλοντας επέκταση μόνο για το Ιόνιο και με την άτακτη υποχώρησή της που ακολούθησε μετά, ουσιαστικά, νομιμοποιεί τις αιτιάσεις της Τουρκίας περί «ειδικών συνθηκών» στο Αιγαίο;

Πόσο σοβαρή, αξιόπιστη και υπεύθυνη είναι μια κυβέρνηση που μετατρέπει τα νησιά του Αιγαίου, τον πιο ευαίσθητο χώρο, σε τόπο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων;».

Ο Μάνος Κόνσολας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δύο χρόνια μετά την ψήφιση του αναπτυξιακού νόμου δεν έχει υλοποιηθεί ούτε μία επένδυση, δεν έχει επενδυθεί ούτε ένα ευρώ.

2Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *