Μαρία Καντή : “Θέλω να δω τον τόπο μου καλύτερο, συμμετέχοντας η ίδια στην αλλαγή αυτή”

Πολιτική Δωδεκάνησα

Η Μαρία Καντή του Φώτη και της Ελένης γεννήθηκε στα Αφάντου.

Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια της ως παιδί, και εκεί ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα μετά τις σπουδές της. Τα Αφάντου είναι ο τόπος κατοικίας των γονιών της και των συγγενών της. Σε αυτόν τον τόπο επέλεξε να λάβει μέρος στις τοπικές Αυτοδιοικητικές Εκλογές, με την ομάδα του Γιώργου Μπακίρη, « Αφάντου είσαι ».

Η Μαρία Καντή εξήγησε, μιλώντας στο i12.gr, τον λόγο που αποφάσισε να συμμετέχει στον εκλογικό αγώνα της 26ης Μαίου, αλλά και πιο είναι το όραμά της για τον τόπο της που τόσο αγαπάει, μετά την εκλογή της:

 «Συμμετέχω, όχι από προσωπική φιλοδοξία, αλλά από διάθεση να βοηθήσω στη βελτίωση της πόλης μας, με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μου». Στις 26 Μαΐου ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου γιατί:

  • Θέλω να δω τον τόπο μου καλύτερο, συμμετέχοντας η ίδια στην αλλαγή αυτή.
  • Θέλω μια αναβαθμισμένη εικόνα του Αφάντου. Μια πλατεία στολίδι για την πόλη μας, καθαρή και ελκυστική τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της.
  • Θέλω ένα Αφάντου καθαρό, χωρίς σκουπίδια στις γειτονιές.
  • Θέλω την παραλία μας , που είναι μοναδική σε ομορφιά, καθαρή και φροντισμένη.
  • Θέλω τα σχολεία μας εξοπλισμένα χωρίς ελλείψεις, κυψέλες μάθησης για τα παιδιά μας.
  • Θέλω ένα Αφάντου με πλούσια πολιτιστική δράση, φροντίδα για τους νέους, μέριμνα για τους ηλικιωμένους και φυσικά υποδομές και προσβασιμότητα παντού για τα ΑΜΕΑ, στα οποία έχω ιδιαίτερη ευαισθησία.
  • Θέλω καταστήματα ανοιχτά και δρόμους γεμάτους κίνηση από ανθρώπους και όχι από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

“Θέλω, μπορώ και υπόσχομαι να παλέψω για όλα αυτά, αν μου δώσετε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία από τη συμμετοχή μου σε διάφορους φορείς απ’ όπου μπορώ να διεκδικήσω και να απαιτήσω. Γιατί τ’ Αφάντου μπορεί και αξίζει να γίνει καλύτερο για όλους”.

“Εύχομαι ένα έντιμο και πολιτισμένο αγώνα σε όλους μας”.

0Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *